Tjohoooo....

...Äntligen måndag igen... som jag brukar säga till de som kommer på mina pass!!!
Så glada dom blir!!!

Nä, men ärligt, ny vecka var precis vad jag behövde. Sitter o jobbar lite extra då det fortfarande är muchomycket på jobbet. Sen träna.

Helgen var lugn och mkt trivsam. Ett gammalt påhäng i förhållandet löste sig. Jag var överens hela tiden, det var bara mannen som tog extra lång tid på sig vid anpassningen. Märkligt det där... Och tro mig, det var en anpassning som behövdes från hans sida!!!

Sonen spelade hockey och dom vann sin match! Äntligen! Det behövde dom verkligen!

Dottern går som vanligt omkring och är världens mittpunkt (tror hon). Helt underbart.

Fick ett eminent besök av the Queen idag. OJ så roligt! Äntligen få träffa henne. Efter en månads karantän i Millgåål. Fast jag tror inte hon har det sämst precis.

Nu mellanmål - sen träna!

=)


Mulen torsdag...

..på lite många små sätt.
Dels vädret. Inte lika soligt och härligt höstkallt som igår.

Dels för att det är multi att göra på jobbet, vilket ändå är bra på många vis.

För att jag inte hinner träna ikväll HELLER. Har jag tur orkar jag med lite core & hantlar innan läggdags.
Nu får jag sikta på tisdag OCH torsdag nästa vecka.

För att idag slog det mig återigen att sonens far (mitt ex) verkligen förlorat sin bror (invecklat, jag vet) och hur elakt livet kan vara. Å så tyckte jag synd om alla som är drabbade en stund.

Men så kom jag på att sonen och jag ska iväg på egna ärenden idag innan han ska till sin pappa. DET ser jag fram emot.

Å så får jag en massa mysiga mail från The Queen som sitter hemma och surfar loss. UNDERBART

Så den mulna torsdagen  - kom igen. Det är ju ändå snart fredag!

=)

Vårda ogräset mellan plattorna!

Nu vet jag varför man INTE ska ta bort ogräset mellan plattorna!

För det är så vackert bland allt det gråa när frosten nyper i gräset!
Ju tjockare ogräsväxt - desto vackrare!

Sen under dagen så blir det bara lite blött och svinhalt. Men det blir eftermiddagens problem..

=)

Rubriker som rubrik..

Ok, om du börjat läsa här hos mig så märker du att jag dansar omkring bland alla möjliga ämnen.
Den här handlar inte om en sak. Utan alltid om det som rör sig i mina tankar. Saker som stör mig, saker som gör mig glad, saker jag funderar/har funderat länge på. Kanske är det fler som delar dessa med mig - kanske inte.

Hur som helst. RUBRIKER. Jag läser en kvällstidnings hemsida dagligen. Det man skriver mest om är dessa folk som frivilligt anmäler sig till TV-program och sen mår skitdåligt av inspelningen/övriga deltagare/produktionsteamet/slutresultatet som visas i TV.
Helt ärligt: SLUTA SKRIV OM DETTA. Dessa knasiga människor har ju valt att vara med. Sluta lipa - lixom.

Nu är det så att jag inte ser skiten på TV. Så varför ska jag uttala mig? Sant. Jag bara känner, ska du vara med i leken får du banne mig leken tåla.

Ta dessa multimiljonärer till artister som (säkerligen efter förra årets succé) bönade och bad att få vara med i Så mycket bättre. Det gnälls, det gnatas och det lipas offentligt. MEN SLUTA. Det är en vecka i ert liv som det kanske var lite jobbigt att få boende på lyxig gård på Gotland, sjunga lite (som ni älskar) för varandra, få luncher och middagar serverade och även betalt för "jobbet". HUR har man då mage att gnälla??
Dessutom, en jobbig nackdel är ju att dom säljer låtar och album som aldrig förr??

Nu byter jag nättidning. NU. Nu har jag gjort det.

Reclaim the shoes....

Nu har mina R**book E***tone kommit hem igen. Dom har varit ute på vift med sonen. Japp, som av en händelse är det BARA dom som är sköna, passar, sitter bra när han fystränar. Vilken tur att mamma har såna då.
Idag tog jag dom på mig redan på morgonen så han inte tar dom till skolan också. Säkert nån sniken jäkel som snor dom. Litar mer på hockeykillarna där faktiskt. Jag är inte snål, han får låna dom. Och jag ska även ta med honom och köpa ett par egna. DEN DAGEN när han tänker åka med och prova.

Helgen var bra och lugn. Härlig lördag som inte bjöd på Ikea men dock lite cykeltur, promenader och lång matlagning och lite rödvin. Har nu kommit igång med att virka på en lite giraff. Får se hur det slutar!!
Igår blev det farsdags-middag med Klanen på ett värdshus i närheten. Superkanongott. Lilla H var överlycklig då det helt plötsligt serverades en hel (liten) assiett med "kommesh" = pommes. Men gladast var hon åt grönsaksbuffén där det fanns en aldrig sinande mängd med gurka och tomat (eller "paaak" som hon säger då hon tror allt rött är paprika). Sonen kunde dock ej delta då han spelade DM och tre matcher på raken. Blev väldigt förvånad igår kväll när jag skulle ut och gå. Messade Chaf men hon var inte hemma. Döm om min förvåning när hela familjen helt plötsligt vill gå med!!! Tänk vad glad man kan bli för så lite! <3

I övrigt wordfeudar jag hejvilt och superdåligt (såå newbie men ack så roligt) med The queen. Jag gläder mig å det största åt alla framgångar hon gör med soppor och drycker!! Applåder, visslingar och kramar i mängder.

Just nu intas sista koppen kaffe för dagen. Sen blir det vatten och mellis - spinning ikväll!!

=)

Friday, babe...

Mycket att göra igår - no bloggishninggg..

Update 1: The queen mår formidabelt just nu i sin landstingsrock. Otroligt härligt att få små meddelanden från henne så man vet hur hon har det. Kaffe och fil stod på menyn såg jag och det är inte illa.
Jag är lite sugen på att dra igång ett mix-projekt hemma. Testa att mixa en liten del av allt vi äter, för att se om det smakar samma i flytande form som i fast. Vad tror ni?
Jag måste dock säga att frågan släpptes redan 1998 då jag och Muffins grubblade länge och väl över detta. Är en mixad Happy Meal lika gott som en "vanlig". Frågan bör snart få ett svar.

Update 2: Min förbenade blomfilt som jag virkat på är äntligen klar. Fästa trådar och ev sy fast på en riktig filt får vänta. Nu är jag so ready att börja med figurer på riktigt. Garn är inhandlat, virknålen putsad och här ska virkas giraff! Eller som lilla H säger: "lllaafff"

Nu väntar jobb och sen cykla hemåt genom höstlandskapet och fira helg. Kanske Ikea imorgon, kanske städa sonens rum, kanske bara vara ute o njuta av höstsolen om det blir någon.

Firar som vanligt in helgen med ett glas rött - hur firar du?


Omstart...

Svepte precis en tablett Levaxin. Denna dagliga dos som ska göra att jag mår som alla andra. Väntar på nya provsvar från X. X är läkare och säkert en inhyrd sådan. Man vet aldrig vem som ringer!!! Vårdcentralens eget lilla tombola!!

Nåväl. Igår slog det mig. VARFÖR får så många in min närhet/vetskap dessa problem? Jag är dåligt insatt i forskningsnivån på ämnet men det pågår säkert. Hur som helst, miljögifter och mög är inte nyttigt. Olika plaster kan påverka med tror jag.
Så, har jag fått problemen för jag alltid mikrat mina matlådor o ätit direkt ur lådan? KANSKE
Är det för man tränat i hundra år och druckit vatten ur apgiftiga vattenflaskor? KANSKE

Och efter superlarmet igår från Semper, om deras giftiga barnmellanmål (som jag iofs aldrig köper men jag förfasade mig ändå) kände jag att nåt måste göras.

Jag ska börja med BPA-fritt - överallt. Inte bara i snuffans vällingflaskor utan i våra träningsflaskor med. Det må kosta. Även ska jag sluta mikrovärma i mina asdåliga plastbyttor. Finns det BPA-fritt där med så ska det inhandlas.

Det finns tusen sätt till men det är en början. Tror dock inte jag kommer längre för sen är det nåt annat som ska göras.

Börjar här dock.

=)

kanske skulle...

..skaffa fler vänner i den här världen.
Verklighet, bloggvärld, wordfeudvärlden, virkvärlden, ja det finns så många...
Mer vänner till folket!!

Nåväl. Idag håller jag tummarna för The Queen som ska besiktas och bli godkänd inför sitt stora äventyr!!
*håler tymarna* som Jolanta, vår favorit!

Idag har jag inköpt en ny adventsljusstake. IDAG, dagen efter reklambladet skickades ut. Gäller att vara ute i tid.

På min inköpsrunda har jag fortsatt snegla på en kapselkaffemaskin. Köpa eller inte köpa?
Jag ser mig själv ladda en kapsel under julledigheten, hasar omkring med myskläder, ljusen tindrar från granen och min nya ljusstake lyser vackert och sprider härligt skimmer i köket. Å där, en perfekt Latte Macciato fräser ut från kapselkaffemaskinen.
Låter det inte fint? Är detta vad jag ska ge mig i julklapp?

Funderar lite till...

RSS 2.0