Sol, vår och snö??

Är väl vad som utlovas i helgen?
Själv ska jag köra två pass på Spin of Hope imorgon. På en anläggning nära dig kan du köra ett spinningpass och avgiften går oavkortat till barncancerfonden. Har du tur har du fått komma med i ett lag där hela avgiften går till insamlingen. Vill du inte köra ett träningspass - kika in på anläggningen och köp ett Spin of Hope-armband för 100:- och du har gjort dagens goda gärning!
Läs mer här: http://www.barncancerfonden.se/spinofhope

I övrigt har llaffen blivit klar-för-närvarande. Den är monterad, har fått ögon (bild kommer). Öron, horn, svans o dyl kommer senare. För nu ska jag försöka ge mig på baby converse. Dom ska isf vara klara på ons förmiddag då dom ska lev med familjebilen som går till Åre!
Alt tar det längre tid och jag skickar dom med post...
Därefter ska det virkas en gallerfilt till ett pyre som ska dimpa ner i juli. Detta pyret får också baby converse men jag väntar till efter födseln så jag vet färgen. Filten får bli en unisexvariant i grönt o vitt.

Nästa vecka åker mannen till USA m jobbet några dagar och då är det pysselläge!

Så lusläste jag schemat på Friskis där jag själv är instruktör. Gissa glädjen när jag upptäckte att vi kan gå på familjejympan med lilla H!!! Så på söndag får det bli premiär!

Det är nästan så jag hoppas på lite halvkallt och blåsigt väder så att vi kan vara inne i helgen och pyssla. Både med virk och påskpynt. Men kan man önska sol och 17 grader när sonen ska spela fotboll?? Jaså det går bra? Tack då!!!

Kram på er och jag hoppas vi ses på en spincykel imorgon!!

=)


V A B

Japp, nu var det dags igen.
Nattfeber har drabbat oss. Det är en sjuka jag precis har namngett. Funkar som så att lilla H är glad och pigg som en lärka på dagen. Framåt 17-tiden lessnar hon ihop och blir varm. Sen har man lite feber på kvällen och under natten. Och på morgonen är man pigg igen!!
För att totalt komplettera sjukveckan fick hon även öroninflammation på det. Man tackar?

Nåväl. Nu är hon så pass "stor" att hon gärna vilar sig i form framför lite Pippi. Gärna "läser" lite böcker, ritar med mera. Och när hon kollar film så har jag virkat febrilt. (Jag hann även städa ur en klädkammare, rensa ut gamla kläder, lägga undan vinterkläderna och stryka - men det är inte lika roligt och skapande). Nu i helgen ska jag virka klart lite ben och montera och sen ska den vara klar! Lilla H har redan deklarerat att den ska sova hos henne!

Hann med att byta gardiner i sovrummet med! En stor färgklick blev det!

Bildbevis på den virkade giraffen kommer i helgen!

=)

Long time...

..no writing!
Sportlovet kom och gick i en hast!

Förra veckan gick åt att planera sonens 13-årsdag med tillhörande festligheter!
Vi hade hans pappa m sambo på middag på självaste födelsedagen. Tacokväll och så marängsviss till efterrätt!
Det är faktiskt skönt att vi kan umgås allihop - inte bara för sonens skull.
Släktkalas på söndagen. Då passade lilla H på att få feber och snora. Men vi körde kalas ändå.

Vab mån-tis sen var vi på benen igen!

Faktiskt rätt skönt att vara hemma när H nöjer sig med lite saga och Pippi Långschnupp (Långstrump, hysteriskt rolig felsägning av H) och så fick jag lite gjort.
Rensade skåp och lådor, slängde ut grejjor i köket vi aldrig använder. Rensade bland kläder och handdukar, gjorde fint i tvättstugan osv. Allt man inte hunnit tidigare. Samtidigt som H sörplade saft och vilade sig frisk!!

Imorgon ska jag ha lite tjejkompisar hemma. Å jag kör hårt med samma upplägg som mannen då det är herrmiddag. Han får sova borta med lilla H. Jag får va själv, laga mat, fixa fint, umgås m vänner och sen sova uuuut på morgonen!!! Hur fantastiskt är inte detta? Oerhört fantastiskt!!

Trevlig vårhelg på er!!



RSS 2.0